fredag 19. februar 2010

Bilder du må se 3


I denne serien i bloggen plukker jeg frem bilder som jeg mener du godt kan ta deg noen minutter for å kikke på. Dette er sju nye bilder som jeg har lagt merke til. Håper bildene også kan skape nysgjerrighet til å kikke videre på galleriene de er hentet fra. Her er det mye bra!

Serien har jeg laget fordi det er viktig å se mange naturbilder, både som inspirasjon og ikke minst for å ha et erfaringsgrunnlag når man står der med et godt motiv forann seg.

Knut Erik Weman - Isbjørn

Dersom du har sett noen bilder som du virkelig husker så kan du godt legge igjen et tips i kommentarfeltet. Jeg ser gjerne flere gode bilder, og du kan se flere i det første og det andre innlegget i denne serien har på bloggen.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Takk for tilliten.hyggelig å bli med i et slikt selskap. Flotte bilder du viser. Viktig å se andre bilder for egen utvikling. Jeg har flere ganger fått nye ideer og inspirasjon av å se på andres bilder.Mvh Robin Jenssen

  SvarSlett
 3. Elsker disse bildene du deler med oss! Blir inspirert av alle sammen!
  Fortsatt god helg!

  Mvh Linda

  SvarSlett
 4. Det är en fröjd att kolla in bilderna du delar med oss. Svalbilden var gripande. Orrbilden var flott!
  mvh/Lars-Eric

  SvarSlett
 5. Det er meget kjekt og spennende å se disse bildene du viser til. Har fått øynene opp for flere flinke fotografer, som jeg ikke visste om fra før.

  Vil ellers gi en ydmyk takk for at du tok med et av mine bilder i forrige serie. Virkelig inspirirende å bli tatt med i et slikt selskap.

  Ha en fin søndagskveld.
  Knut Børge

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan