torsdag 24. desember 2009

Jula 2009Nå går julekvelden mot slutten for oss. Det er tid for å sette seg ned i sofaen og kjenne på hvor godt man har det. I riktig gamle dager drakk man Njord og Frøys skål for det nye året, men hedenske skikker ble lagt bort, og på juleaften drakk man nå Marias skål.

Det er en flott skikk som er i ferd med å gå i glemmeboken. Det er så enkelt at du trekker deg litt tilbake og tenker gjennom året som har gått. Hva du fikk ut av det? Hvilke ønsker har du for det året som kommer?


NRK Trøndelag sider kan du kikke gjennom 24 av mine desemberbilder. Med den linken ønsker jeg dere alle "løkk me jula!". Skål for naturen og året som gikk, og skål for nye gode øyeblikk og bilder i året som kommer.

6 kommentarer:

 1. Ønker deg en god jul og et riktig godt nytt år! Du deler mange fine øyeblikk med oss på bloggen din, og jeg håper du vil fortsette med det også i det nye året.

  SvarSlett
 2. God Jul.
  Har gitt boka di til min bror som Julegave. Han ble meget fornøyd! Blir nok en ny fisketur i området til sommeren.
  Du skulle nok ha gjort boka lettere å få tak i. Det er nok flere skaptrøndere enn meg.

  Fortsatt god Jul og Godt Nytt År.
  Kåre

  SvarSlett
 3. Hei Kjartan!
  Riktig god jul, og godt nyttår!
  Blir spennende å lese nye innlegg og se nye bilder i 2010.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! God jul til deg og!

  SvarSlett
 5. Leser med stor glede boka om Blåfjella-Skjækerfjella og Lierne nasjonalparker som lå under juletreet! Fantastiske bilder og mye interessant tekst. Gir inspirasjon til å komme seg ut på tur...

  SvarSlett
 6. Takk for tilbakemeldinger på blogg og bok. Godt å høre at lesinga gir inspirasjon til å komme seg ut på tur, det er det som er meninga :-)

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan