fredag 11. desember 2009

Fjellrev

I fjellene her i Namdalen tramper noen få fjellrev rundt denne vinteren også. Mangel på smågnagere gjorde at det trolig ikke ble noen naturlig forøkelse av bestanden i år. Ikke på ett eneste fjellrevhi ble det registrert suksess med ynglinga, men disse sporene på en av de eldre hiplassene viser at det fortsatt er håp.


Viser bare noen gamle bilder av denne fantastiske krabaten her på bloggen i dag. Det er bilder som jeg ikke har brukt noe sted ennå, men som jeg håper sprer litt naturglede og håp for framtida til dere som kikker innom.

Ha ei god helg!

3 kommentarer:

 1. There just are not enough words two describe how magnificent these photos are! In just keep going back and looking that them again and again. They really are impressive shots! WOW!

  SvarSlett
 2. Skulle så gjerne ha opplevd disse flotte dyra her i mine fjell. Men må nok reise et stykke før jeg får et møte med dem. Håper de lykkes neste sesong i "dine" fjell.

  Flotte og koselige bilder! Blir jo nesten alltid koselig når fjellreven viser seg frem :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Takk Debra og Geir Ole.

  Vi får krysse fingrene, og håpe!

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan