fredag 27. februar 2009

På vei hjem


Da har vi kommet til Ottawa, og jeg er på vei hjem om noen minutter. Tar taxi ut til flyplassen, mens Tom og Terje blir på hotell her i byen til i morgen kveld. De har en fototur igjen, da de er lovt en tur ut til ei lappugle som holder til i nærheten i morgen. 


Vi har hatt en virkelig fin tur, med mange flotte situasjoner og mye varierende lys og vær. Det blir bilder av slike dager ute. I dag tidlig regnet det ganske hardt klokka 06.00, og guiden nektet å dra ut på vegen på grunn av underkjølt regn. Men klokka 07.00 var forholdene bedre så det ble en siste økt, og det var vi glad for. Bildet under er tatt på den økta. Som dere ser var forholdene absolutt brukbare.
 

I går kveld hadde vi en virkelig fin tur ut. Det var den økta da jeg tok flest bilder under hele workshopen, og nå satt virkelig det meste fra fokus til panoreringer. Dessuten hadde vi besøk av to ugler samtidig, og det ga fin adferd og mange situasjoner.


Dermed er det bare å fly hjem, ser virkelig frem til å se igjen samboer og lillegutt der hjemme nå. Sier farvell til snøuglelandet med bildet under, men håper dere som leser bloggen følger med videre.


4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det har vært meget intressant å følge bloggen din, og det kommer jeg til å fortsette med.

  Utrolig flotte bilder som inspirerer oss andre!

  Apropo lappugle, så har jeg nettopp vært i kontakt med Göran Ekström. Jeg kommer til å ta meg en tur til östersund iløpet av de første ukene i juni:)
  Enda lenge til, men du verden hvordan jeg gleder meg!

  God tur hjem!

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Nå har jeg sett bildene til deg, Terje, Kaj og Bent. Dere har fått flotte bilder av denne arten i Canada. Den er jo forholdsvis skjelden i Norge. I Finnmark fikk jeg se den på Seidafjellet en gang, selv om jeg vet om steder andre steder hvor den vistnok oftere blir observert, men jeg ikke har sett etter den der.

  Tru det eller ei Kjartan. Men i kveld, på vei hjem fra Notodden for 30 minutter siden så jeg en snøugle i 1000-meterene på bilen. Den fløy 10 meter over bilen og var ikke vanskelig å artsbestemme. Nesten komisk; og for utrolig til å være sant. Nå som jeg har sett alle disse bildene deres av denne ugla, som skjeldent er på disse trakter (lenger).

  Du har kanskje vanskelig for å tro det, men jeg får ta meg en tur i morra. Det skal en STOR posjon flaks til å få et bilde, men noen ganger har man også det. Det var i alle fall en fin opplevelse. Kryss fingrene!

  SvarSlett
 4. Hei Jan-Eilert, det hadde vært morsomt om du klarte å dra noen bilder av denne fuglen her i landet. Håper du lykkes med noe jeg ikke har klart. Og ellers er det morsomt bare det å få et glimt av fuglen.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan