tirsdag 24. februar 2009

Hurra!!!Nå begynner det virkelig å bli morsomt her i Canada. I går ettermiddag hadde vi stiv kuling, men likevel litt fotolys, og vi fant ugler som var sammarbeidsvillig. I dag våknet vi til påskevær. - 14 grader, blåhimmel, sol og vindstille. Dermed har vi hatt de fleste værtyper vi kunne ha ønsket oss, og samlinga av snøuglebilder begynner å bli virkelig bra.

Forøvrig var gårdagen den kaldeste så langt, og jeg gjentar at her må man ha mange lag klær når man skal ut å fotografere. Det er nesten viktigere enn kamerautstyret. Blir litt kort blogg i dag for vi skal snart pakke, sette oss i bilen og forflytte oss lengre øst. Der er det flere ugler og tre av dem er helt hvite, voksne hanner. Vi håper å få tatt noen bilder av de også. 

2 kommentarer:

 1. Hei Kjartan

  Ja, dette ser bra ut!!
  Aritg at dere raskt for uttelling på snøugla..

  Mvh
  Ole Jørgen

  SvarSlett
 2. Sitter her bare med et stort smil. Kjekt at dere lykkes så bra der nede.

  Blir spennende å se om dere har samme hell med de helt hvite uglene.

  Så snart jeg får tilbake kamera så skal jeg komme meg til Straumen. Det kribler i fingrene etter å komme meg ut, og oppleve dyr og fugler igjen!

  Har snakket med Bjørn Oddvar.
  Men han har visst vært max uheldig, røk akillesen på fotballtrening. Han har kansje fortalt deg om det? Vi skal ihvertfal prøve oss sakte men sikkert på noen fototurer snart.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan