mandag 2. mars 2009

Endelig hjemme

Da var jeg hjemme igjen, og i dag er jeg tilbake på jobben i NRK Trøndelag. Har brukt reisa hjem fra Canada, og litt av gårdagen, til å danne meg en oversikt over det bildematerialet som ligger på diskene etter en ukes jobbing med snøugla. Har i tillegg kjørt backup, til flere eksterne disker, noe som selvfølgelig er viktig etter en slik tur.

Det er ingen tvil om at dette var en vellykket tur, det vises når jeg kikker gjennom det som ligger av bilder etter uka over Atlanteren. Skulle du som leser dette ha noen spørsmål om opplegget, eller drømmer om å fotgrafere denne ugla selv, så er det bare å ta kontakt med meg. I kveld er det tilbake til bokprosjektet, og snart er det nye, lokale naturfotoprosjekter som venter. Følg med!

(Trykk på bildene dersom du ønsker å se en litt større versjon.)

1 kommentar:

  1. Takk for en virkelig flott tur Kjartan. Var helt skutt igår etter reisen så dagen idag har gått med til å komme seg i gjenge igjen. I morra er det jobb igjen.Har litt av en slette jobb foran meg, men det fikser jeg når vestlandsværet suser rundt hushjørnet.

    SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan