onsdag 26. desember 2012

Romjul

"Løkk med jula", sier vi i Trøndelag i mellomjula. Nå blir det tid til noen turer ut og litt fotografering. Her er et knippe bilder tatt på Aukra i Møre og Romsdal de siste dagene.
Har vært ute de aller siste minuttene av dagen, brukt stativ, lav iso og ei lukkertid ned mot 20 til 30 sekunder. Turen går nå hjem mot Trøndelag igjen. Der blir det forhåpentligvis tid til litt fugle og dyrefotografering i dagene som kommer, kjenner jeg savner det. 
Nyt vinterlyset og juleferien folkens!

6 kommentarer:

 1. Åhhh vad vackert du bjuder på...ni har ju en fantastisk natur där uppe....jag hoppas kunna åka lite längre tid nästa gång. I nov var det ju bara för drevprov och sedan regnade det hela helgen vi var där tyvärr

  SvarSlett
 2. Herlige bilder. Ønsker en fortsatt god jul.

  SvarSlett
 3. Flott bildeserie! Ser ut til at de litt mindre også koser seg :)
  Lykke til med fotograferinga av fugler og dyr.

  "Løkk med jula"

  SvarSlett
 4. J adet er helt enestående vakkert!!du gjør det bra uansett hva du tar bilder av..men gleder meg til å se dyrebildene og fuglebildene og..Spennende!!Lærerikt og inspirende!!Fortsat fin romjul til deg og dine:))

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra vårt herlige land du presenterer her! Jeg lengter alltid hjem til Ørlandet når jeg ser bilder fra kysten. Ha en fortsatt flott romjul og nyttårsaften!
  Mvh Lillian

  SvarSlett
 6. Bjørn Egil Sporsem27. desember 2012 kl. 19:00

  Det er fine bilder du tok når du og Hans Tore var på besøk hos oss i jula. Kjekt med besøk fra Namsos;-)

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan