lørdag 7. november 2009

Sammarbeid

Jeg har nå sammarbeidet med fotograf Steinar Johansen her i Namsos på to større bokprosjekter. Vi har hatt utstillinger og flere salgsprosjekter sammen. Nå har vi bestemt oss for å utvide dette sammarbeidet for å prøve å få ekstra dreis på bildesalget. Sammen mener vi at vi står sterkere opp mot potensielle kjøpere av bilder. Vi har i hvert fall litt av et bildeutvalg og bilder som passer som hånd i hanske i et større arkiv. Kobler vi Steinars landskap, folk og bilder fra arbeidslivet sammen med mine bilder fra naturen blir det ganske innholdsrikt.


Vi har laget en web-side med et lite utvalg fra arkivene våre. Du finner den her på adressen: www.focusnorway.no, dersom du har lyst til å ta en titt. Det vil bli fylt på og endret litt på galleriet etter som dagene går. Vi har også laget en liten brosjyre og samlet noen tanker om hvordan vi kan øke salget av bilder.


1 kommentar:

  1. Gratulerer. Det er nyttig å samarbeide med andre. Spesielt er det kreativt spennende..

    SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan