søndag 15. november 2009

Havørn og høst

Det har vært en fantastisk søndag her i Namdalen. Nesten 10 grader og klarvær er et merkelig novembervær, men vi kan jo ikke gjøre annet enn å nyte det. Høstfargene er bort nå, men her på bloggen kan jeg jo mimre litt over den varierte høsten vi har hatt med alt fra sommervarme til regn og snø. Fargerikt har det også vært.

Vi starta denne flotte novemberdagen med å dra opp i skjulet. Konstaterer at måren er der og forsyner seg rikelig hver natt, foret småfugler og tente bål til pølser og kaffe i skogen et stykke unna. Vi ble en hel gjeng og hadde ei trivelig stund. På ettermiddagen var vi på besøk i fjøset hos en kjenning. Også det likte gutten godt. Det er morsomt å se at han har sånn interesse for alt rundt seg. Må nok kjøpe en Nikon D3s til han før jul!

Ellers var det en ny omtale av boka, denne gangen i lokalavisa NA, nå i helga. Du kan lese den og se noen bilder her: http://www.namdalsavisa.no/kultur/article4704062.ece

4 kommentarer:

 1. Her var det fantastisk mange flotte fotografier!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Her var det mye flott,likte best bilde nr3.
  Har bestilt boka di.Ser frem til å lese den

  SvarSlett
 3. Takk for noen ord om bildene.

  Håper du liker boka Tom! Ser frem til turen vår en gang i 2010!

  SvarSlett
 4. Flotte mimre-bilder! Bilde nr 3 blir nok min favoritt, med dets fine stemning!

  Bra at det har vært gode høstfarger i Namdalen. Her i Sunnfjord har det vært heller dårlig, men det kommer flere...

  Ang den D3s'en så er det vel ikke akkurat småen som får den ;) Må vel kjøres inn litt av far, tenker jeg! Men det var jo et slående argument som jeg må prøve meg på, men troverdigheten blir vel mindre siden hun bare er 6 mnd gammel :-D

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan