søndag 1. november 2009

Nok en grå dag

Sammen med Bjørn Oddvar Landsem og Oddvar Moa testet jeg i dag kongeørnskjulet i Flatanger for første gang denne sesongen. Vi var de første gjestene, på den første dagen. Og det er klart at det er litt tidlig ennå, det ligger jo slakteavfall over alt etter årets elgjakt. Det konkurrerer uten tvil med det kjøttet som ligger ved skjulet, men iveren er stor - Litt for stor.

Det ble bomtur, og jeg lar bildene tale for seg selv. Noen nøtteskriker var hele underholdninga, også noen meget trøtte karer som jeg har stor glede av å se på i ettertid.


- Yiiiha, naturfoto er morsomt!


5 kommentarer:

 1. Flotte Nøtteskrikebilder ble det da!

  :)

  SvarSlett
 2. Hehe har Bjørn Oddvar blitt en slappfisk?:P Forståelig at en kan bli søvnig under slike forhold. Jaja en kan ikke lykkes hver gang.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 3. Ja, ja Kjartan så fikk du formidlet mine fem minutter på øyet... :) -Skulle ønske det var mulig å legge med lydklipp i disse kommentarfeltene... -Ja bare slik at folk kunne få høre på tømmerdrifta di fra de to timene før dette bildet ble tatt!!8)
  Når sant skal sies hadde vi en fin tur! Takk for laget, -vi hørs!
  Bjørn O

  SvarSlett
 4. -Foresten artig det der at du klarte å få 4 sriker på samme pinne.)
  BOL

  SvarSlett
 5. fantastis photos! Is no better like the beauty of Nature!

  Ha en fin , solrik uke.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan