søndag 24. mai 2009

Fantastiske Flatanger IILegger ut noen flere bilder fra en vellykket kveld i Flatanger. Jeg har vært mange steder i verden og fotografert mye, men en godværskveld her ute er blant de beste naturopplevelsene jeg har. Det er en egen verden, og jeg håper at flere åpner øynene og kikker inn. Selv tok jeg med en nevø på 10 år denne dagen. Alle unge fortjener en slik naturopplevelse, og Bjørnar satte virkelig pris på turen. For han var nærkontakten med måkene en stor opplevelse, men han var også ganske fornøyd etter første nærkontakt med ørna.Det pågår til stadighet en diskusjon om alle ørnebildene som nå blir tatt. Norsk naturfoto har stagnert i disse ørnevingene blir det hevdet. Vel, det kan så være - Bedre enn rennede bekker og blå runde steiner i mine øyne, og for 10 åringer er ørna også noe litt mer enn naturen i hagen. Slik vil det nok alltid være. Ser frem til å snakke mer om dette på Biofotomøtet i Østlandsavdelingen førstkommende onsdag. Dit kommer jeg sammen med Stian Holmen og Ole Martin Dahle for å vise frem Namdalens natur.Det er foresten rart med måker, det er ikke bare 10-åringen som blir imponert over nærkontakten med de stor hvite havmåkene. Etter et halvt minutt i båten i Flatanger er man trollbundet. Det er som man blir hypnotisert og glemmer alt annet i verden. Der sitter man i virkelig nærkontakt med det levende havet og noen av de skapninger som lever der. Her føler jeg at jeg kan levere noen stemningsbilder som på min måte kan beskrive denne maikvelden.
Ha en god kveld!

6 kommentarer:

 1. Kari-Anne (Pupziz)24. mai 2009 kl. 21:12

  Der ble det enda litt mer hjemlengsel for min del gitt..=) Og du har helt rett når det gjelder dette du skriver om ørna, jeg håper jeg kan ta med meg mine småsøsken en dag i fremtiden å vise de noe annet enn hager og motorveier. Hvor man kanskje er heldig og ser en elg i ny og ned.
  Og Ørna er majestetisk!=)

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Har aldri sett på maken til bilder samlet på en og samme plass..., utrolig flott!!
  Sitter her helt trollbunde jeg, og får meg ikke til å klikke ned siden.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar fra dere begge, meget hyggelig å høre :-)

  SvarSlett
 4. For noen bilder!! Og det nesten siluett bildet av ørna tok pusten fra meg! Ørner er majestetiske! Legger deg til på bloggen min, for deg MÅ jeg følge! Inspirasjonskilde til tusen, det er du!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Jeg liker spesielt godt de tre siste! :o)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! Det er lett å bli fasinert av naturen i Flatanger. Flotte bilder og fantastisk reklame for kommunen! Bra at det satses så mye på natur også som næring nå - og at Flatanger er en del av bildet:)
  mvh Hilde T. Stordahl

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan