søndag 17. mai 2009

Ugler og andre fugler

Det har den siste uka vært mange timer og netter ute i felten for meg, uten at jeg synes det sitter igjen så alt for mange gode bilder. Slik er det å være naturfotograf, det er ofte langt mellom de dagene at jubelen står i taket for noe som sitter på brikka. Likevel er det denne jobbinga som bygger arkivet og som fører frem til blinkskuddene. Viser frem noe av det som har blitt plassert på harddiskene de siste 4-5 dagene.


Det er et elendig museår, men jeg har likevel kommet over en god del svartspetthull som er opptatt av perleugler nå i mai. Samtidig hører jeg også perleugler på en rekke steder når jeg nå er ute om natta. Kanskje blir det et oppsving i smågnagerbestanden snart?


Fotojakt på morgenkvisten, var ute sånn i 03-04 tida på lørdag uten at det ga så mye mere enn denne hegren som satt i dette vakre speilbildet av skogen.


Nesten elg i solnedgang ble det også. Det viktigste med å være ute på vårmorgenen er alle opplevelsene på denne tida, de lever jeg lenge på.


Denne lavskrika kom flyvende å prøvde å sette seg på teltet mitt. Grei vekkerklokke som fikk noen brødbiter og ga meg noen bilder som betaling.


Vi sees snart! Har mye stoff på lager til bloggen, det er bare det å få tid til å skrive når det skjer så mye i naturen rundt oss.

3 kommentarer:

 1. Hallo!
  Mye fint her Kjartan.Synes også at denne tiden på året er fin.Plasser som har vært stille lenge begynner å syde av liv igjen.En fin tid vi går i møte nå.Fått samlet noe til neste runde
  i villmarksliv da.

  SvarSlett
 2. Hei Tom, trivelig med en kommentar. Har sendt inn seks nye bilder, også får tida vise om jeg går opp i ledelsen med seks strake gull eller ender i sorg med null poeng :-)

  Første runde uten at jeg sender inn snøugle dette da.

  SvarSlett
 3. Hei Kjartan!
  Flotte bilder dette. Likte spesielt elgen og perleugla (selv om det er nokså klassisk). Har alltid drømt om å kunne finne et slikt perleuglereir, men har ikke gjort det til nå...
  Lykke til i fotojakta da!

  Aleksander

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan