tirsdag 26. mai 2009

På rekke og rad

Jobben går mot slutten, planen er at boka om Lierne og Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalparker skal i trykken i juli. Her om kvelden ble sidene lagt ut på rekke og rad. 


Her er det jeg og fotokollega Steinar Johansen som kikker på det som er i ferd med å ta form. Det geniale med å legge boka ut på denne måten er at man får god oversikt over både rytme, mangler og forbedringsmuligheter. Ennå gjenstår det mye designarbeid, men noen ideer begynner å falle på plass. Dette er et forslag til sidene om fjellskogen:


Vi har jobb et i mange år med dette prosjektet, først og fremst er det innsamling av bildene som har tatt tid. De to siste årene har tekstforfatter Tormod Aune også kommet inn i bildet og på nyåret har designer Steinar Olafsen begynt å kikke litt på formen. Det er Lierne nasjonalparksenter som står bak utgivelsen, og som har finansiert den. 

Skal bli spennende å holde denne boka i hånda i løpet av oktober, da regner vi med at den er ferdig og klar til salg i butikkene.


6 kommentarer:

 1. Olá, dei uma passadinha para ver seu blog. muito interessante. valeu.

  SvarSlett
 2. Ser virkelig frem til denne boka. Ser ut som det er mye flotte bilder og teksten vet jeg er bra,- når det er du som skriver,Mangler du bilde av mår i boka får du hive deg i bilen å komme nedover eller bruke noen av mine vist du er int. Har noen på lager som ikke allmenheten har sett enda.

  SvarSlett
 3. Kommer nedover en vakker dag ja Terje. Følger spent med på mårprosjektene dine.

  Célio: Passadinha para? Não entendo o que você quer dizer. Mas obrigado pelo comentário.

  SvarSlett
 4. Dette ser jo lovende bra ut, Kjartan! Årets julegave (til meg selv ;) Jeg synes at layout ser veldig bra ut, favoritten er kanskje store bilder og mindre tekstmengde i flere spalter. Jeg tror det kan bli en informativ og god bok med lekre bilder. Lykke til med innspurten!

  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 5. Lykke til!!
  Sette blir nk ingen tykk bok nei, men en lang en derimot... :-))

  SvarSlett
 6. Gleder meg til salget starter :)

  monika

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan