lørdag 13. april 2013

Våren er her!

Denne uka har jeg virkelig fått vårfølelsen. Har vært mye ute, overnatta på orreleiken, turer på havet og i fjæra. Og selv om snøen ligger helt ut mot havet, så har forandringa kommet. Sola varmer og noe skjer i kropp og sinn. Herlig!Jeg skal ikke skrive så mye om selve leiken, det er en like flott opplevelse hver gang. Bare det å sitte der å se at lyset forsvinner. Legge seg i soveposen, fylt med forventninger om hva morgenen vil bringe, og våkne av spenningen - Også lyden av tsjoende orrer. Igjen; herlig!

 
10 kommentarer:

 1. Ja orreleiken er alltid ein herlig opplevelse. Fin og vårleg serie. Fortsatt god fotovår :)

  SvarSlett
 2. Ohh my God!!!Vakkert:-) :-) :-) :-)
  Hilsen Anita.

  SvarSlett
 3. Hei !
  Fint å se at orrfuglene er i gang igjen ja, no livnar det i lundar !

  SvarSlett
 4. Knallfine bilder fra vårens inntog også "nordaførr" Trondheimsfjorden! Orrebilder må jeg se om jeg kan få tatt i år jeg og! Disse var kjempefine! Is og snø ligger langt nedi fjæra ute ved Gauolsen også enda, men drivisen fra Gauldalen er nå i ferd med å komme nedover! Så det er håp i år også! :-)
  mvh Lillian

  SvarSlett
 5. Toppenbilder....orrarna är för vackra

  SvarSlett
 6. Herlig tid fremover nå med gåsetrekk og buldring på orremyrene. Likte de to siste best.

  SvarSlett
 7. Skulle gjerne vært hjemme på den tida her!! Gode bilder alle sammen, med ulikheter såpass at de ikke kan sammenliknes. Jeg liker gåsa godt (fint lys!), orren i svevet er knall, og jeg synes også om å få måka rett i fleisen.

  SvarSlett
 8. Takk for turen da!! Flotte bilder og beskrivelse. Det var kaldt men du verden så fort kulda slipper kroppen når lyden av Orrfuglen snek seg inn i soveposen.Dette er så herlig og skulle ha vært på resept.Kanskje en nye ide.Alle må til Flatanger for å lade batteri:-) Herlig og ha en strålende vår. 14 pluss i dag og vannet kappes om å rekke havet først!!

  SvarSlett
 9. Ja, heldig dere som har vår :)

  Flotte bilder.

  SvarSlett
 10. Kjempefine bilder! Så heldig du er som har fått overvære tiurleik.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan