torsdag 30. august 2012

Kveld med måkene

Viser noen måkebilder fra en kveldstur til Flatanger denne uka. Det ble en flott kveld med fint lys og godt, kreativt selskap. 


Det første bildet er tatt med Nikons 14 - 24mm, jeg fant ut at dette objektivet er fint å fore fuglene med. Under demonstrer Tommy Solberg måkeforing fra vidvinkel.Ørnemannen har nesten fortjent navnet måkemannen etter denne turen. Tenk å få gråmåkene til å pare seg på hodet sitt, på komando - og det nå på høsten!Noen måker i kveldssol ble det selvfølgelig også tid til å ta, samt noen i havdønningen fra Folla.Nå må det legges til at jeg tok langt flere ørnebilder enn måkebilder på denne turen også. De får jeg vise frem en annen gang. I dette innlegget får måkene stå i sentrum, herlige fugler!


Vi trenger alle slike opplevelser, vi trenger naturen på alle måter. La det ikke bli ord i festtaler, men la det skinne gjennom når nye inngrep planlegges. 


Takk for turen - og takk for at du tok deg tid til å se på bildene. 

12 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Måsar är ju inte alltid en uppskattad fågel men de gör sig himla bra på bild. Kvällsbilderna är ju magiska på dem.
  Sista bilden är otroligt vacker...

  SvarSlett
 2. Artige bilder tatt med vidvinkel. Utrolig flott effekt! Prøvde på noe av det samme på terner i sommer, men det ble mange uskarpe bilder :(
  Vakker kveldstemning her! Det første og siste bilde likte jeg veldig godt.

  SvarSlett
 3. Stilige vidvinkelbilder :) Ser at lyset har vært bra også og da blir det vel berre å glede seg til ørnebildene kjem ;) LIkte godt det siste bildet også - liv i bildet og flott lys!

  SvarSlett
 4. Haha! For en herlig serie bilder Kjartan :)

  Mvh Kjetil

  SvarSlett
 5. Kanonbilder Kjartan, speciellt de i kvällsljuset...och ett trivsamt inlägg med fin läsning !

  SvarSlett
 6. Knallbra og kreativt! Særlig førstebildet er en schlager! Paring på hodet, på høsten...på kommando!? :o) Jeg tror LITT på det.

  mvh Espen

  SvarSlett
 7. Det morsomme med å følge ulike blogger er å se ulike fotografers tilnærming til motivet og ulike kreative teknikker og løsninger.
  Her er det mye inspirasjon og næring å hente.

  Nr 1 er et eksempel på dette.

  SvarSlett
 8. Flotte løsninger på fotografering av en vanlig art. De 3 første viser litt av måkenes vesen, og traff meg umiddelbart. Likte igrunn alle bildene!

  SvarSlett
 9. Takker og bukker til dere som legger igjen noen ord. Dere blir bedt i julebordet hele gjengen.

  SvarSlett
 10. Utrolig trivelig å guide fotografer som er med på kreative forslag!! kjempekveld i båten var det og det skal Tommy,Ulf og Kjartan.Her var mye snadder.Det snodige/gode med Flatanger er at paring foregår hele året!! God natt.Ole M

  SvarSlett
 11. Ble vel en del tull med skrivinga mi , men gutta var kreative:-)Det skal de ha.Phuuu.Ole

  SvarSlett
 12. Hej Kjartan!
  En helt fantastisk serie bilder från detta förtrollade paradis.
  Ha en fin helg
  /Ingemar

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan