søndag 2. september 2012

Yes!

Så var mer enn to års arbeid avsluttet. Fredag gikk den nye boka til trykkeriet, og vi feiret med kake.


Karl Erik Kaarstad har lest korrektur, jeg og Steinar Johansen har fotografert og skrevet, mens Steinar Olafsen har vært designer - på det som blir en inspirasjonsbok for små og store naturelskere.


Det er Lierne nasjonalparksenter som står bak utgivelsen, som er støttet av både Fylkesmannen og Fylkeskommunen i Nord-Trøndelag. Boka skal gi deg lyst til å pakke sekken, og den vil gi nyttige tips og inspirasjon, om du er en dreven fjellvandrer eller har lyst til å starte på friluftslivet.


Boka "På eventyr i trøndersk natur" skal være på plass i butikken i god tid før jul, så nå fikk du et julegavetips. Her er noen smakebiter fra det som blir ei praktbok på 220 sider, med det lekreste designet vi har sett på ei fotobok.
10 kommentarer:

 1. Gratulerer med den, det så jaggu flott ut :). Håper den selger bra også!

  SvarSlett
 2. Grattis till boken, den måste man ju bara ha., Men då får väl mina norska vänner köpa den åt mig eller får vi tag i den i Sverige??

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Den ser spennende ut, også for en østlenning. Gleder meg til å bla i denne :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer. Bra det kommer flere bøker fra Dere. Kvalitet dette og den havner vel under noen trær om 4 måneder.Godt jobbet. Ole

  SvarSlett
 5. Takk til alle for gratulasjoner. Boken blir mulig å bestille over nettet, uansett hvor du bor i verden.

  SvarSlett
 6. Grattis Kjartan!
  Den ser verkligen flott ut.
  ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Ser veldig fint ut! Får lyst å sjekke ut Trøndelags-naturen.

  SvarSlett
 8. Flott bok! Gleder meg til å kose meg med den i mørke vinterkvelder fremover.Årets julegave til mange frilufts- og fotointeresserte. Tror boken hadde solgt mye bedre om den kunne bestilles i en nettbutikk da men.. Letter å anbefale den til andre også.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan