søndag 8. januar 2012

Test av nytt skjul

Høstferien i 2009 var jeg med å snekkra litt på et av Ole Martin Dahles nye ørneskjul. Nå har vi endelig fått testet fotomulighetene fra dette, og det ble full klaff! Voksen kongeørn på besøk.


Det sier jo litt om jobben som ligger bak, når det fores i to vintersesonger før skjulet tas i bruk. Nå først er Ole Martin klar til å sende kunder ut hit, to år etter at det sto ferdig. Skjulet det kan virkelig anbefales, komfortabelt, stort og med en flott bakgrunn. Vi hadde noen fine timer der, med med småprat, latter, kaffe og julekaker.Takk for at vi fikk teste Ole Martin, og takk for at du henta oss ut Wenche!

7 kommentarer:

 1. Knallbra! Der kom endelig ørna ned på denne fantastiske plassen! Gratulerer så mye til Ole Martin!

  Meget flotte bilder som alltid Kjartan. Det skal bli spennende å følge utviklingen til nyskjulet i tiden fremover.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 2. Kjempebra Kjartan. Har blåst av taket på mitt skjul 2 ganger i vinter :( Men måtte bare bite i det sure eple og legge nytt. Stålplater plassert rett mot vest er dårlig greier. Det ble singeltak denen gang og det blåser ikke av :)


  Terje

  SvarSlett
 3. Fristende å prøve dette skjulet, ja! Godt jobba!!!

  SvarSlett
 4. Hallo Du. det var en trivelig morgen Alltid moro å lykkes med prosjekter.Tok jo litt tid da. Må bare fore på til innrykket. Ole M

  SvarSlett
 5. Hej!
  Ja det ser verkligen lovande ut för framtiden. Ett mycket fint gömsle som säkert kommer att leverera en otrolig mängd med fina bilder. Dina bilder var en makalös "uppvärmning", mycket njutningsfulla!
  Ha en fin vecka!
  /Ingemar

  SvarSlett
 6. Så morro! Skjulet var kjempe fint, og bildene ble jo kjempe bra. Morro når det endelig gir resultater! Lykke til videre med fotograferingen!
  Hadde vært interessant å prøve og sette opp noe lignende hjemme.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan