mandag 29. november 2010

Vinterørn

I år har Ole Martin Dahle dratt kundene ut på havet langt ut i november, og ryktet gikk om at det var rock & roll for alle som ble med ut. Dermed kunne ikke jeg heller la sjansen gå fra meg, litt tidligere i måneden dro jeg derfor til Flatanger for å fotografere havørn mot snødekte holmer.


For bildenes del skulle jeg gjerne ha hatt enda mere snø, og et mer vinterlig vær, men ellers stemte det meste på denne turen. Ørnene sto nå nærmest i kø for å komme ned for å hente fisk, territoriegrensene er tydeligvis litt mer utvisket på dene tiden av året.


Skal jeg være ærlig så er det slik at de fleste av bildene fra denne dagen ikke skilte seg spesielt mye ut fra de som er tatt i 20 grader og sønnavindsbris. Demed var vel dette kanskje ikke helt vellykket for mitt fotografiske ego, men morsomt er det uansett med 30 ørnestup på noen timer.


Kunne jeg så ha gjort noe for å fått bilder som viste vinteren bedre? Tja, svaret vil vel være at man må vente på været og de rette forholdene. Slik det er akkurat nå frister det overhodet ikke med en ny tur på havet. Brrrr...Men du verden som jeg ser frem til en fin julikveld på havet i Flatanger.

3 kommentarer:

 1. Hei,
  Gøy å se dine bilder av vinterørn. Du var litt heldigere enn meg med sollyset. Sommer eller vinter, naturen i Flatanger er en opplevelse. Og ørnene blir ikke jeg lei av.

  SvarSlett
 2. Du kom noen dager for sent unge mann. Men båten er ute, snøen kommer og vi er der !! Vi gir ikke opp ørn i snøstorm Kjartan. Ole M

  SvarSlett
 3. Jeg har lagt merke til bildene dine Willy, mye bra der! Takk for kommentaren.

  Ole Martin, vi får se hvordan det går utover vinteren. Begynner å frykte for at isen legger seg på Folla :-)

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan