onsdag 3. november 2010

Boklansering og foredrag

Lørdag 6. november er det klart for boklansering i Kulturhuset i Namsos. Sammen med Ola Flyum skal jeg holde et foredrag om arbeidet med den nye boka, "Slagmark Trøndelag". Boka kommer inn hos de fleste bokhandlere i Trøndelag i løpet av de nærmeste dagene.


Under lanseringen som starter klokka 11.00 vil det også bli musikk, Tine Skolmen skal synge kjente sanger fra krigsårene. Håper noen lesere av bloggen har tid og mulighet til å stikke ned i Kulturhusets konsertsal på lørdag. Fint å få med seg litt gratis underholdning og lære om vår nære historie på formiddagen.


Du kan foresten lese mer om boka hos Bly forlag eller på Facebooksida til Trio Media.


Ellers er det travle dager, med mange foredrag de kommende ukene. Det starter allerede i morgenkveld med et besøk på NINAs hjorteviltseminar i Stjørdal. Flere foredrag den nærmeste tida er også åpen for alle, blant annet Søndag 14. november på IN-Messa i Grong og på NOFs høstmøte i Levanger der jeg ser frem til å vise bilder sammen med Stian Holmen.


Ørnebildene er fra arkivet og aldri vist tidligere. Ser frem til å komme meg ut å oppleve kongeørna igjen snart.

1 kommentar:

  1. Lykke til med boklanseringa, ser fram til å få lese den!!
    Hilde K.R

    SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan