torsdag 8. oktober 2009

Høstferie

Nå har det gått mer enn ti dager av min 14 dager lange høstferie. Tida den løper avgårde, men jeg har tatt mange turer ut i skog og fjell, og jeg har fått med en mengde bilder tilbake. Været har til tider vært grusomt, likevel føler jeg at jeg har hatt full fokus på naturfoto. Her er et lite utvalg av det jeg sitter å laster inn i arkivet akkurat nå.


Under en overnattingstur til Imsdalen i Snåsa fikk vi litt snø på morgenen. Blandet med høstfargene ga det mange fine motiver. Denne speilinga likte jeg ganske godt.


Målet med denne turen til Snåsa var å se om dette området kan egne seg for en eller flere workshoper i naturfoto i framtida. Etter å ha sett oss litt rundt konkluderte vi med at det finnes gode muligheter her, men det trengs mye planlegging for å servere et helt unikt tilbud. Jeg vil komme tilbake til mer om dette i senere blogger.


Her et bilde fra en jakttur på Otterøyfjella. Dårlig vær, med vind fra vest, gir ofte spennende lys her i Namdalen. Slik var det også under denne turen der vi lå to netter i en gammel laftahytte inne i den nære villmarka vår.


De to siste dagene har det også blitt litt jobbing med fotoskjul og fremtidige fotoprosjekter. I går kom taket på skjulet mitt ute på Otterøya. I dag var vi ute og jobbet noen timer på Ole Martin Dahles nye ørneskjul i Flatanger. Der vil det garantert bli tatt mange gode bilder denne vinteren. Bakgrunnen vil slå pusten ut av en hver naturfotograf. Ser virkelig frem til å vise noen bilder tatt fra dette skjulet.

6 kommentarer:

 1. god kveld eller natt er vel mer riktig :-)
  her på island er det fremdeles torsdag noen minutter til:-)
  gratulerer så mye med gull i fotojakta
  bildet av ørna var råflott
  det begynner å bli spennende nå:-)
  synes du har fått knipsa noen flotte landskapsbilder
  skjulet ditt ser virkelig bra ut
  du kunne ha fått opp til flere millioner for denne hytta hvis den hadde ligget på beitostølen hehe
  i morgen så blir det fly hjem igjen for min del,skulle gjerne ha vert her lenger,men nå har jeg bare 250 kroner igjen,så da et det vel på tide å gi seg::-)
  mvh anders selland

  SvarSlett
 2. Takk Anders!

  Ja, det blir spennende i avsluttninga på fotojakta, men du leder med ganske mye så det skal vel holde hardt. Bare vær klar over at jeg ikke har gitt opp :-)

  Håper du har hatt noen fine dager på Island, og at du har fått med deg mange gode bilder fra naturen der oppe. Vi snakkes/skrives...

  SvarSlett
 3. Flotte høstbilder, må ha vært herlig med 14 ukers ferie.

  Dere har startet på det nye skjulet ja, langt har dere kommet også. Ser bra ut.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 4. Flotte høstbilder Kjartan. Er nok ikke lenge før vinteren tar over og høstfarvene er borte for i år. Likte spesielt det andre bildet. Skal bli spennende å se hvilke resultater som kommer fra skjulet i løpet av vinteren.

  Mvh
  Gunnar

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer. Det store skjulet er altså Ole Martin Dahles nye ørneskjul i Flatanger.

  Mitt skjul blir bare et krypinn, men det skal bli morsomt å ta bilder fra begge to utover vinteren.

  Kjartan

  SvarSlett
 6. Dere sliter med godt lys ser eg,men det fikser dere vell teknisk.mvh.Bill

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan