onsdag 28. oktober 2009

Ny bok

Nå nærmer det seg virkelig lansering av den nye boka, pressekonferansen holdes tirsdag den 3. november. For folk som ikke har en mulighet til å stikke innom en bokhandel i Trøndelag før jul, kan den også bestilles hos: Lierne nasjonalparksenter

Her er nok en liten smakebit av tekst og bilder:

Duften av nytrekt kaffe fra svartkjelen, blanda med den rå lukta av fjellmyr killer i nesen. Det svake suset av vinden, klukkinga fra bekken og rypas kakling i kjerret opp i lia danner at lydteppe helt forskjellig fra det du er vant med.

Du vet det kanskje ikke selv, men du er faktisk i eventyrlandet nå. Det blir kanskje ikke tid til så alt for mange slike turer, men de du tar setter seg i sjela. For her inne finner du ro og inntrykk så sterke at de vil være med deg gjennom hele den lange vinteren.

Det er denne lukta, disse fjella og de helt utypiske dagene du vil ta med deg inn i drømmen, inn i alderdommen og ha som minner de dagene du trenger det. En reise inn hit er en investering for livet, påfyll som blir liggende i tanken, uansett om det er fiske, jakt, bærplukking eller bare turen som dro deg hit. Dette er eventyret for de fleste av oss.

www.nasjonalparken.no

5 kommentarer:

 1. Ja, se det var ei nydelig bok ja! :-)

  SvarSlett
 2. Venter i spenning på boka.Husk lydcd også.


  Terje

  SvarSlett
 3. Hei Kjartan
  Skal bli artig å se boka. Har gått i disse fjella fra midten av 60 tallet, så jeg er ganske godt kjent. Skulle gjerne hatt noen eksemplarer som julegaver i år.

  Kåre

  SvarSlett
 4. Gratulere med bokutgivelse! Blir morro å se.

  SvarSlett
 5. Blir spennende å se boka når den kommer ut. Kvalitetsbilder fra side til side.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan