tirsdag 5. november 2013

Helg i Flatanger

I helga fikk vi låne ørneredet hos Ole Martin og Wenche i Flatanger, og vi brukte dagene både i fjellet og på sjøen. Det er fint å ta ei slik helg, få en påminnelse om den vannvittig fine naturen vi har rundt oss her i Namdalen.


Hit til fotoskjulene, til ørn, hauk og ekorn, kommer naturfotografer fra hele verden for å ta bilder. Samtidig er det like flott å bare bruke en dag på å rusle rundt, tenne et bål og nyte nærnaturen. Irsk Setteren "Juster" fikk også en ny "venn" i en annen ire. Ulvehunden "Baffin" hadde nok overtaket, men de to gikk i grunnen mye bedre sammen enn hva bildet forteller.


På sjøen i Flatanger er det alltid et eventyr å være. Selv nå utover vinteren er det godt å være i båt når man bare er godt kledd, motivene og opplevelsene står i hvertfall i kø. Det er helt greit å låne bort kameraet til samboeren, og bare nyte opplevelsen noen ganger. De siste årene har jeg vel sett de fleste fuglene og dyrene gjennom et kameraøyeMen noen knips må man bare ta. Naturfoto er jo en lidenskap som er ganske vanskelig å legge bort - spesielt når vi besøker naturfoto-eldoradoet på Namdalskysten. 


Tusen takk for turen Wenche og Ole Martin!

6 kommentarer:

 1. Hej
  Vilka bilder! Är riktigt avundsjuk!
  Ser mysigt ut med lite fika ute i naturen:)

  SvarSlett
 2. Takk for besøket venner. Riktig ei fin helg dette i flott trøndersk natur. Til helga er det igang igjen med naturfotografer fra trønderhovedstaden. Ørnene er på plass både på hav og fjell. Ciao. Ole

  SvarSlett
 3. Bikkjene fikk fram latteren hos meg, i alle fall :-)

  SvarSlett
 4. FineFine Flatanger! <3
  Kjenner det blir godt å komme "heim" til uka! :)
  Og som alltid tar du flotte bilder :)

  SvarSlett
 5. Vilken härlig utflykt ni haft. Magisk bild när den fångar fisken.
  Toppbilder som vanligt!

  SvarSlett
 6. Utrolig flotte naturbilder! Ble litt misunnelig på fuglebildene :-)

  Hilsen
  Jørn Mortensen
  http://www.streetphoto.no

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan