torsdag 14. mars 2013

Blåtime

Viser noen bilder fra by´n æ bor i, Namsos i blåtimen. Det er alltid noen som vil ha gode bilder fra nærmiljøet og da er det greit å komme seg ut på rett sted til rett tid.Tips for gode bilder fra bymiljøet: Se etter linjer, bruk blandingslyset - som gir de flotte komplimentærfargene og velg deg gode vinkler.


9 kommentarer:

 1. Hei på deg!Flotte bilder av byen din!Likte også godt kamera tipset!Det skal jeg ta med meg neste gang jeg er ute i twilightet..

  Må også si att jeg har storkost meg og lese bloggen din her jeg sitter på nattevakt.Fryd for øyet og hjerne._tusenTakk..Mvh Anita

  SvarSlett
 2. Det første og det tredje bildet har en spennende og flott lyssetting - liker!

  SvarSlett
 3. Veldig (og sjeldent) fine Namsosbilder. Fint å se byen fra en annen vinkel enn Klompen også.. God utnyttelse av lyset, men særs vellykket resultat.

  SvarSlett
 4. Takk for det Ingebjørg. Morsomt å prøve seg på litt bilder i nærmiljøet, faktisk så morsomt at jeg skal ta noen flere slike byvandringer i nærmeste framtid.

  SvarSlett
 5. Excelentes registos
  Parabéns.
  Cps. MG

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan