søndag 18. mars 2012

Lappugle på Høylandet

Denne uka har det vært et litt uvanlig besøk på Høylandet i Namdalen. Ei lappugle har besøkt bygda, Siri Grongstad tok dette bildet på onsdag.

Det begynner å bli noen lappugler som streifer rundt i landet nå, og det er fugler som alle legger merke til, så store og tilitsfulle som de kan være. Sist jeg fotograferte lappugle i Trøndelag var på Ytterøya i Trondheimsfjorden i 2009.

7 kommentarer:

 1. Mycket vacker bild! Det är bara att gratulera när man får se dessa vackra ugglor.

  SvarSlett
 2. Et vakkert bilde ja!
  Ser ut som det er flere som har fått følelsen av Lappugla akkurat nu...Synd det ikke er noen her i nord,hadde kjørt langt og lenge for å fått sett denne ja !

  SvarSlett
 3. Fint portrett av denne vakre ugla. Skulle likt å oppleve denne.

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Det er en spesiell opplevelse å oppleve denne uglekjempen. Og det første bildet viser at den til og med kan "forsvinne" i landskapet. Kanskje det var nettopp derfor den satt der? To nydelige bilder er det i hvert fall.

  Hilsen Svein

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder av lappuglen! Er det siste bildet (det fra 2009) helt uredigert eller har du i etterkant "blurred" ut bakgrunnen?

  SvarSlett
 6. Fina bilder på lappugglan. En stor upplevelse att se dessa på nära håll.

  SvarSlett
 7. Hei.

  Flotte bilder av denne mytiske ugla fra øst. Husker oppstyret den forårsaket da den besøkte hjemplassen min på Tiller for mange år siden. Fotografer og ornitologer valfartet til området. Ugla tok det med stoisk ro, og lot seg sjelden affisere, men lot alle få ta del i både hvile, jakt og fjærstell. En utrolig vakker, spennende og spesiell ugle, som jeg unner alle å få tatt en nærmere kikk på!

  tore

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan