søndag 19. desember 2010

Siste tur

Det var klart for årets siste tur på sjøen, og alt lå til rette for noen spennende timer. Snøbyger, lys og mye ørn, men dessverre så ville ikke båtmotoren starte.


Men så ser vi fordelen av å bo i et lite samfunn på kysten. En telefon, og fem minutter senere står en servicekar i båten og fikser strømproblemene. Demed blir det en siste tur på havet sammen med Ole Martin Dahle dette året.


Og for en flott tur det ble! Deler noen få inntrykk fra landskap og fugler. Alle bildene er tatt med Nikon 70-200 mm og Nikon D3s. Dårlige lysforhold, men 4000 iso reddet dagen.4 kommentarer:

 1. Hei

  Flotte bilder av havørn i desemberlandskap. Likte det nederste bildet (havørn i kystlandskap) spesielt bra. Fikk god stemining av dette bildet.

  SvarSlett
 2. Takk for en fin dag.Vinteren er undervurdet på havet.Trivelig selskap er også ok!! Ole

  SvarSlett
 3. Det nederste bildet er spesielt bra! Har ikke sett bilder av havørn i vinterlandskap ved kysten før...

  SvarSlett
 4. Takk, takk. Må vel selv også si at det siste bildet er det jeg er mest fornøyd med av de som jeg har lagt ut her, ingen tvil!

  Kjartan

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan