mandag 20. desember 2010

Kalde dager

Det går mot nye kalde dager før jul, men det er vakkert om man bare kommer seg ut en tur.


Her et bilde fra Sør-Namsen ved forrige kuldeperiode, når vi hadde nær -20 grader ute ved fjorden. Og ja, den perioden har nesten strekt seg frem til nå, men det har vært noen dager med litt mildere vær. Herlig med skikkelig vinter!


Det er en voldsom forskjell på Indre og Ytre Namdal på slike dager. Nå har rim og snø dessverre blåst av trærne i indre deler av distriktet, men langs fjorden blir det raskt fint igjen med kulde.


Lille juleaften ser det ut til at det kan bli skikkelig frostrøyk igjen, forvent flere bilder!

9 kommentarer:

 1. Iskalde og flotte bilder Kjartan, det lønner seg virkelig å ta turen ut fra den varme sofakroken! Flott med svanene på det øverste bildet!

  SvarSlett
 2. Flotte vinterbilder. Likte godt det siste bildet. Så flott som grantrærne raget mot himmelen.

  SvarSlett
 3. Vinteren er vakker, og det er disse bildene også:)

  SvarSlett
 4. Ojjjjj..sååå bra!!

  nydeligt!!Der vil jeg og!!Blir helt syk ,når jeg ser sån, av lengt til å se denne vakre naturen vi i norge har!!tusen takk!!:))

  SvarSlett
 5. Harsh Winter is very beautiful where you live. Love the light!

  SvarSlett
 6. brr!... what an atmosphere!...

  SvarSlett
 7. Jeg smiler, for bildene har jeg sett før :-)

  Og jeg måtte bare legge igjen noen ord her for å takke deg så masse for et hærlig hærlig billedforedrag hos BioFoto i Trondheim.

  Satt litt som forhekset, så... og hørte... og saken er vel at tanker, forundringer henger igjen i mitt hode ennå, og det kjennes godt i et hulderhode, når en ser og hører ting som gjør at en reflekteres over så mangt, og det i lang tid.

  Skal jeg nå være veldig ærlig hadde jeg nok ikke de store forventninger, sikkert bare nok en litt små hoven naturfotograf som hoverer med bilder fra fjærne verdens hjørner, tenker en, som har lite å tilføre en superamatør som meg... vel... SÅ feil kan man ta!! og det er vel det jeg forøker å fortelle deg her, din iver, din entusiasme, dine bilder fra nærmiljøet, SOM jeg likte det Kjartan, og det er vel grunnen også til at en sitter her og skriver fra sitt hjerte.

  Så takk nok en gang for en kveld jeg kan minnes med glede.

  Håper du nå får en fin fin jul med den lille gutten din, at du får fine turer meg mange gode fotoøyeblikk.

  God Jul hilsen Anne.

  SvarSlett
 8. Tusen, tusen takk Anne. Det varmet virkelig med de ordene på en ellers kald juleaften her i Namdalen. Sjelden at jeg tar mot ros som dette, jeg følte at den kom fra hjertet denne gangen, og slikt rører meg.

  God og fredelig jul til deg.

  SvarSlett
 9. En dag håper jeg å få tatt sånne vinterbilder med snetunge furuer som henger over på siden, i skikkelig iskaldt vinterlys!

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan