søndag 4. april 2010

Ny fjellopplevelse

I påska stakk jeg igjen innom guttene i Fjellopplevelse for å se hvordan det sto til med karene der oppe på grensa mellom Lierne og Røyrvik. Erlend og Kyrre har etablert seg på en gård som egentlig ligger ganske langt ut i ødemarka, men når du ser skogen, fjellene og fuglelivet rundt huset så skjønner du hvorfor de kom hit.


Erlend har noen fine foringsplasser ved gården, og vi besøkte en av disse for å se på livet. Da guttungen var med ble det bare en kort smakebit, men det er mye liv der det er mat å finne for fuglene. Det er vel noe med all den snøen som er i Indre Namdal på denne tida. På 30 minutter tok vi en rekke bilder av gråsisik, dompap og meiser. Her er det også spetter og lavskrike som faste gjester.


Fordelen med å la et kamuflasjetelt snø ned på denne måten er at du får en fin kameravinkel, nær fuglene, og for småen var det selvfølgelig spennende.


Jeg har skrevet mer om Fjelloplevelse her på bloggen tidligere. Har du lyst kan du lese mer fra et overnttingsbesøk i dette innlegget.

1 kommentar:

  1. Takk for titten, dette økte muligheten for å anskaffe et slikt kamuflasjetelt. Må tenke mer på det. God påske fra ei som sitter med brekt bein og surfer på fotoblogger.

    SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan