mandag 12. desember 2011

Ut på tur...

..aldri sur, heter det vel. Og stort sett er det bare turglede når man legger opp fart, opplevelser og avstand etter fireåringen.

I helga var vi på besøk hos Wenche og Ole Martin i Flatanger. For en gangs skyld var det ikke fotograferinga som sto i sentrum, men bare et rolig døgn med kaffe, mat og prat. En liten tur i skogen ble det selvfølgelig likevel. Det er herlig når det er en slik adventsstemning naturen.

Fantasien til en fireåring løper litt løpsk når man er ute på tur, ekornene i trærne blir plutselig farlige nøttekastende kryp, et revespor blir fort til et monsterspor og når Ole Martin da leker monster bak trærne så blir det ekstra spennende å være ute.


Noen små dyr og fugler var det å selvfølgelig å se på en av foringsplassene til Ole Martin, og det er en opplevelse for en liten gutt. Og noen fine naturstemninger er det alltid å finne i Flatangernaturen.

Når det så ble litt enkel, gratis skyss på den lange heimvegen, ble det en perfekt liten tur. Det er viktig at man føler at slike småturer gir glede og gode opplevelser allerede fra barnealderen. Takk igjen Wenche og Ole Martin.

Fortsatt god advenstid til alle som kikker innom bloggen.

7 kommentarer:

 1. Godt å sjå dokk ute i Guds frie natur.Fine bilder som vanlig fra den kanten:-))

  Bjørn Sporsem

  SvarSlett
 2. Kor kjækt å sjå at dåkk kose dåkk i ei travel førjulstid :-) Hans-Tore bli stor gutt ja...
  Sjøl om du sei at fotograferinga ikke sto i sentrum, så e d no utrulig fine bilda da Kjartan... Takk fer at du dele med oss.. Åse

  SvarSlett
 3. Flotte bilder!
  Jeg er helt enig, det er viktig å dra med seg de små også ut på tur. Man trenger ikke dra så langt!

  mvh Knut-Åge

  SvarSlett
 4. Takk for en fin tur. Det skulle alltid være ein 4-åring i hus!!! Alt er spennende. Men godt at vi kan ta slike turer i nærområdet.Må bli flere.Ole

  SvarSlett
 5. härliga frilufts bilder och ekorren var ju bara för söt :)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder fra turen til Flatanger. Det er kjempeviktig å ta med barna ut i naturen og du har formidlet glede i alle dine bilder her.
  Ha en trivelig uke videre.

  SvarSlett
 7. Siste bildet er min favoritt. Vet ikke helt hvem som er søtest,..... men holder en knapp på han øverst !!

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan