tirsdag 18. januar 2011

Bilder fra helga

I går skrev jeg en liten blogg om den fine helga og fotokurset vi hadde på grensa til Blåfjella- og Skjækerfjella nasjonalpark. Her kommer en blogg med noen flere glimt fra disse dagene.Først er det altså tre bilder fra det nye fotoskjulet. Det er et flott skjul med 10 cm isolasjon, gassovn og plass til fire fotografer. Selv nå i januar var det bra fart forann gluggene. Vi hadde et bra antall med dompap, gråsisik, kjøttmeis, blåmeis og granmeis. Her blir det nok enda mer som skjer når vi kommer til kurshelga i mars, og det er også planer om flere skjul i dette området.


Målet er å vise frem hvordan man forholdsvis enkelt kan ta gode fuglebilder i hagen. Ved å flytte på pinner og opplegg forann skjulet ser deltakerne hvordan man kan og bør tenke i en slik situasjon.


Samejenta Malin Wilks ble en suksess som modell på kurset. Tolv fotografer fikk god tid på å fotografere det sørsamiske innslaget med kjørerein og kjelke. Da ble også lav kameravinkel prøvd ut.Malin er også leid inn for en hel dag på det neste kurset som skal holdes fra 18. til 21. mars. Får du lyst til å delta på fotokurs i Snåsafjella så kan du ta en kikk hos Norske Naturopplevelser. Til slutt et par glimt i fra den flotte hytta, Ismenningen fjellstuggu.


6 kommentarer:

 1. Ser ut som om det var ei flott og lærerik helg. Synd jeg ikke kunne være med. Neste arrangement passer heller ikke. Det blir sikkert flere muligheter :-)

  SvarSlett
 2. Ja Dette frister mere og mere. Må avklare med fam, neste kurs er den første frihelga etter 2mnd guiding. Kunne passe med en ferie da. Ole M

  SvarSlett
 3. Det første bildet var knallfint!

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Ser ut til at dere har hatt en knallfin helg, Kjartan! Matbordet var jo helt fantastisk. Rene luksushotellet. Gråsisiken er flott!

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 5. Ja Håvard, det blir flere sjanser utover.

  Hadde vært veldig morsomt å ha deg med Ole Martin, ta med familien :-)

  Ellers takk for tilbakemelding Hans og Svein!

  SvarSlett
 6. Heisan Kjartan!

  Takk for en spennende, lærerik og begivenhetsrik helg sammen med deg, Steinar, kokken og vertskapet på Ismenningen!
  Kanonbra opplegg og ei fin helg som jeg og de andre deltakerne vil ta med seg i lang tid fremover!
  Søndagen i fotoskjulet sammen med deg og damene vil jeg huske lenge og åpnet mye for min del i forhold til foto av fugler og dyr i sitt naturlige element;-)
  Takk for en fantastisk opplevelse!

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan