søndag 22. mai 2011

Alle fugler...

I skrivende stund er jeg instruktør på nok et fotokurs i Ismenningen i Snåsa. Fire deltakere sitter i småfuglskjulet og knipser bilder, de øvrige jobber med bilder de har tatt. Gir en liten stemningsrapport her på bloggen med noen foto fra helga.
I tillegg til fuglefoto og etterbehandling av bildene så har deltakerne lært om alt fra kameraet til filformater, lysets betydning, komposisjon, panoreringer og portrettfoto. Vi har hatt fine dager med verdens beste kursmat. En femretter fra en kokk i verdensklasse satte ekstra spiss på oppholdet i går kveld.


Noen av deltakerne foran oppsettet der alle disse fuglebildene er tatt. Har du lyst til å være med på kurs her på grensa til Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark? Det blir nye sjanser til høsten!


Følg med på: www.norskenaturopplevelser.no

4 kommentarer:

 1. Skulle så gjerne ha vært med!! Men det kommer vel flere muligheter. Hils gjengen. Ole M

  SvarSlett
 2. Underbara bilder, speciellt den sista !! Vilken kalasbakgrund!

  SvarSlett
 3. morsomme bilder, jobber med å få flere besøkende på bloggen min, kan du legge den inn i listen din over norske naturfotografer
  morten borg
  http://kjernebitern.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Skulle vært der, men måtte trekke meg av priv. gr. håper det kan passe en annen gang. Flotte bilder og helt sikkert et lærerikt kurs.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan