mandag 11. april 2011

Bli med på tur!

I slutten av mars hadde vi nok en flott helg i Ismenningen i Snåsa. Her på grensa til Blåfjella og Skjækerfjella nasjonalpark arrangerer vi fotokurs til forskjellige tider på året.


Denne gang hadde vi blant annet med oss fem personer fra Vinje fotoklubb som deltakere. Trykker du på linken kan du lese en liten omtale av kurset sett fra deres side.


Helga fra den 20. til den 22. mai arrangerer vi nok et kurs, og du har mulighet til å bli med. Dette er ei tid på året da det virkelig er spennende å være i denne delen av Trøndelag. Det blir mye fugl og fin natur under skikkelig vårsprett. Skulle jeg valgt meg ei helg å dra på så hadde nok denne stått høyt opp på ønskelista.


På bildet over ser dere noen av deltakerne på vei bort fra fotoskjulet i mars. Legg ellers merke til det som skrives om matopplevelsen under disse kursene, både hos fotoklubben og i omtalen. Jeg kan garantere at kokken setter en virkelig spiss på turen.


Les mer her.

4 kommentarer:

 1. Jeg har litt lyst til å være med på dette opplegget.Det ser spennende og bra ut.Hvor melder jeg meg på?

  SvarSlett
 2. Jeg deltok på forrige kurs og kan bekrefte at dette er et opplegg vert hver krone! Maten er helt sykt god, fjellhotellet kurset arrangeres fra er ei kjempefin nybygd tømmerhytte/hotell og naturen rundt er fantastisk!
  -Når man i tillegg kan lære litt av disse gamle ringrevene som er instruktører, gir jeg begge tomlene opp og anbefaler dette til alle som er i nærheten av interessert i foto!
  Til deg "anonym": jeg meldte meg på her: http://www.norskenaturopplevelser.no/

  MVH
  Bjørn O

  SvarSlett
 3. Hei...

  Du kan melde deg på via e-post eller telefon:

  e-post: post@norskenaturopplevelser.no
  Tlf. +47 92 05 22 34 / +47 92 85 85 65

  SvarSlett
 4. hei , var dere på gressomoen ?? har selv vært der , men på jakt tur

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan