fredag 6. august 2010

Minner om blogglista

Bare minner dere alle om lista som viser en stor del av de bloggende naturfotografene her i landet. Du finner den på adressen http://naturfotografer.blogspot.com/ og jeg håper du kan legge den til som link i bloggen din. Det flotte med den er at de ferskeste bloggene havner på toppen, den gir deg derfor rask oversikt over hva som har skjedd på bloggfronten hos naturfotografene den siste tida.


Dersom du ønsker å være med på denne lista så kan du jo bare legge til en kommentar eller sende meg en e-post.

9 kommentarer:

 1. Nydelig fotografert, og det kan jeg også si om dine andre bilder på denne bloggen.

  SvarSlett
 2. Hei Kjartan!
  Kanskje du kunne legge til min fersk blogg norsknatur.blogspot.com Har nettopp startet med dette, men det ser morsomt ut!

  Mye bra bilder og interessant tekst på bloggen din!
  Hilsen Øystein Søbye

  SvarSlett
 3. Veldig bra initiativ. Er i planleggings/tenkefasen på ny egen blogg. Kommer tilbake med link når jeg ser hva jeg får til.

  SvarSlett
 4. Hei Kjartan:)

  Bra tiltak dette med oversikt. Har du mulighet til å legge inn bgfotografer.blogspot.com
  Har satset frisk det siste året med foto, noe som blir bare bedre og bedre. Kommer også med en nettside som er under arbeid bg-photo.org

  Geir Jartveit

  SvarSlett
 5. Hallo

  God ide og ordne en egen side for naturfotografer. Kansje du kan legge inn min blogg som er rubjo.blogspot.com


  Ruben

  SvarSlett
 6. Takk for fine tilbakemeldinger og ikke minst ønsker om å komme på lista. Har også fått flere e-poste så nå har den blitt enda mer omfattende og det er morsomt!

  SvarSlett
 7. Fine smålombilder. Kankjse du kan legge inn min blog som er: haramphoto.blogspot.com

  mvh Alfred Haram

  SvarSlett
 8. Hej Kjartan

  Vill ni ha bilder och rapporter från ett område 6 km öster om riksgränsen får du gärna lägga till min blogg på listan (utefoto-tommyjohansson.blogspot.com). Bra initiativ med listan. Kul att se vad andra likasinnade håller på med. Det ger mig mycket inspiration till egna projekt. Naturfoto är annars en lite ensam sysselsättning.

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan