lørdag 4. september 2010

4. dag på Svalbard

Da har vi kommet tilbake etter mange flotte dager på Svalbard. Etter tre dager i Longyearbyen (les om de i tidligere innlegg) stakk vi til havs med MS Stockholm, uten muligheter til bloggoppdatteringer. Men her kan du i de nærmeste dagene følge begivenhetene i kronologisk rekkefølge, med en ukes forsinkelse.


Den første dagen til sjøs ble en ren transportetappe, vi reiste fra Longyearbyen klokka 16.00 og tøffet ut Isfjorden. Været var i grunnen ganske grått og trist, men noen gløtt av lys fant jeg. Hele tiden hang det havhester rundt båten, og jeg var ute på dekk og dro noen hundre panoreringer av fuglene før det ble kveld.


Ferden gikk videre opp på innsiden av Forlandet. Vi kom på plass i lugarene og konstaterte at tolv fotografer hadde godt med tumleplass ombord i båten.


En tre retters middag, litt fotoprat og mye fotografering ble det, før jeg krøyp til køys utpå natta. På morgenkvisten var vi nærmest lovt isbjørn ved et hvalkadaver i Holmiabukta, og det skulle virkelig slå til.


Det kan du lese mer om her i bloggen i morgen, det er da det starter.

4 kommentarer:

 1. Velkommen heim.Skal bli spennende å følge bloggen din noen dager utover.Ser jo allerede at Du møtte kongen av arktis!!!Ole M

  SvarSlett
 2. Veldig fine bilder, det virker som en utrolig spennende tur!

  SvarSlett
 3. Hei..

  Det ble isbjørn på deg, helt rått:))

  Geir Jartveit

  SvarSlett
 4. Veldig fine bilder fra noe som må ha vært en opplevelsesrik tur. Enig med Geir; Isbjørnbildet er helt rått. Jeg liker også veldig godt det øverste, og der er vel fuglen prikken over i'en

  SvarSlett

Hei!

Håper du vil legge inn en hilsen eller kommentar til meg.
Har du en bloggkonto må du velge identitet for å legge inn en kommentar. Men det er enkelt uten også, kryss bare av for anonym når du skal legge inn kommentaren din.

Kjartan